Stoomgroep Kerkwerve

31 Maart, zaterdag vóór Pasen houden we weer onze Paasritten, en natuurlijk is de Paashaas weer van de partij!
Samen met de kinderen gaat de Paashaas weer op zoek naar het grote Gouden Ei in het bos rondom de treinbaan. Maar wie vindt het Gouden Ei het eerst? De Paashaas of een van de kinderen? Voor de vinder van het Gouden Ei hebben we een leuke verassing!

Deelname aan de zoektocht is gratis.
We verzamelen om 13.30 bij het station, waar uitleg en het startsein voor de zoektocht wordt gegeven.

De treinen staan dan al klaar om niet alleen de kinderen, maar ook de ouders, ooms, tantes, opa’s en oma’s mee te nemen voor één of meerdere ritjes.
Kaartjes hiervoor zijn verkrijgbaar op het station. De treinen rijden vanaf 13.00 tot 16:00, maar let op: de zoektocht start klokslag 13:30.

Graag zien we u op de vaste baan van Stoomgroep Kerkwerve in het bos op de Recreatieboerderij van Langeraad  in Kerkwerve!

Wanneer u zelf een trein bezit, die op een van de treinsporen kan, kunt u in overleg met de Stoomgroep Kerkwerve deze laten rijden op de vaste baan hier in het bos gelegen.
U kunt dit koppelen samen met vakantie op onze camping, u kunt bij ons kiezen om op de Boerenboscamping van Langeraad  of de minicamping ’t Rond’Oekje te staan. Naast dat u met tent, caravan of camper kan komen kunt u ook bij ons Kampeerbungalow of chalet huren (vraag naar de huur mogelijkheden, is beperkt mogelijk) Voor de tarieven van Boerenboscamping of minicamping ’t Rond’Oekje of Kampeerbungalow druk op de link of ga naar www.recreatievanlangeraad.nl staan alle mogelijkheden voor u op een rij.

WELKOM BIJ STOOMGROEP KERKWERVE

Op deze site hopen wij u uit te leggen en warm te maken voor onze stoomgroep.

Wij zijn enthousiaste stoomfanaten die alles wat met stoommachines te maken heeft een warm hart toe dragen.

Om het een leuke hobby te laten blijven hebben we ons vooral gericht op het wat kleinere (schaalmodellen), zoals stoomlocomotieven die kunnen rijden op de spoorgrootte van 7 ¼” en 3 ½” + 5” (hoogbaan)
Ook voor de mensen die rijden op de grootte van spoor I (IIm) is er een baantje om hun stoomlokjes te laten rijden.

Maar laten we diegene die een op schaal nagemaakte Stoommobiel, Stoomtractor, Stoomwals of een Stationaire stoommachine heeft ruim de gelegenheid hun hobby ook met plezier te beleven.

Wie een Stoomboot heeft kan in de vijver zijn hart ophalen met het laten varen (dit altijd wel in overleg).

Wij zijn samen op de groep onder het gezegde “Alles mag en niets moet” en helpen elkaar met allerlei tips en probleempjes in onze hobby, zodat iedereen zijn plezier heeft.

Bent u nieuwsgierig geworden en loopt u al wat warm, stijgt de druk al. STOOM dan op uw gemak door de gehele site. Lees en bekijk de foto’s rustig.

Kriebelt het al bij u, kom dan gerust een kijkje nemen bij ons.

Ons clubgebouw van Stoomgroep Kerkwerve, werkplaats, wagonopslag en onze banen bevinden op het terrein van RecreatieBoerderij van Langeraad, Weelweg 3 4321 AH Kerkwerve, Schouwen-Duiveland – Zeeland