In ons Bos/tuinterras ’t ‘Ofje kunt u van de rust genieten.
Mooie degelijke houten boeren tafels en stoelen, picknickbanken en een barbecuehuisje (plaats voor 25 personen) lekker rondom in het groen, mooi rustieke binnenplaats met oudhollandse straatstenen, mooi plekje om te zijn en even tot u zelf te komen, even de boel de boel te laten.

Wanneer u lekker door de polder heeft gefietst al dan niet via het knooppuntensysteem waar wij op route liggen tussen nummer 92 en 93 en hiervoor ook fietscafé zijn.
We zijn ANWB punt, heeft u een lekke band, hebben wij spullen om het te maken, ANWB koffer vol
Verder zijn we een oplaadpunt voor elektrische fietsen, vraag er even naar, dan helpe we u.
U kunt ook hier uw auto parkeren, om vanaf hier uw fietsroute te beginnen en uit te stippelen en hier te eindigen, weet u zeker dat u op het eind een lekker bakje koffie heeft.

Een lekker bakje koffie of thee met Zeeuwse Bolus of een appelgebak.
Broodje paling filet of warm gerookte zalm.
vers gerookte paling, forel of zalm.
Fris of een Zeeuws biertje
Kan allemaal vanaf Pasen tot eind oktober staat het terras buiten.

Wilt u met een groep komen, laat het ons dan even weten, kunnen we voorbereiden wat u wilt.

Of voor uw bedrijfsfeest, familie feest, uw verjaardag te vieren,
kan allemaal in ons Bos/tuinteras ’t ‘Ofje.
Msschien in combinatie met een periode forel vissen of rondje Boer’nbosgolf, afsluitend met een barbecue, koud of warm buffet, een varken aan het spit of lekker vers gerookte paling of zalm.
Kan allemaal geregeld worden, voor iedere bezoeker , groep, klant willen uniek zijn en hem of haar wensen proberen uit te voeren.

Zo hebben we in ons bos/tuinterras  ’t ‘Ofje groepen van bedrijven, clubs, buurtverenigingen verjaardagfeesten , familiereünie, bruiloften, kinderverjaardagen, provincie Zeeland “dag van het platteland” van 10 tot 250 personen. En elke keer is het weer anders, wat blijft is het gemoedelijke , het ongedwongen en de mooie omgeving.