Naast de vrijdagen in juli en augustus 2020
aanvang voor bezoekers van 09.00 uur  tot 14.00 uur  is er één  extra koferbakverkoopdag waar u zich voor in kan schrijven, let op deze is op zaterdag:
De extra dag  is zaterdag  13 juni 2020 met Fronleichnahm Gaat helaas niet door, i.v.m Coronavirus

De  vrijdagen  in juli en augustus 2020.
We weten nog niet of deze datums doorgang kunnen vinden, per 1 juni mag er bij gelegenheden 30 personen iets georganiseerd worden , die weken later als het allemaal goed gaat al voor 100 personen, dit getal gaat steeds omhoog. Dus we laten deze datums nog even staan en kijken het nog even aan wat er later in juni nog allemaal mag, het valt of staat dat iedereen zijn verstand gebruikt en allemaal genoeg afstand houdt 1,5 meter en als je verkouden bent en je niet goed voelt thuis blijft en met koorts thuis blijft met gehele familie in quarantaine gaat.
We wachten deze datums nog even af: 

Vrijdag 3, 10, 17, & 24 & 31 juli en 7, 14, 21  &  28 augustus.

Dit evenement vindt plaats op het terrein van Recreatieboerderij Van Langeraad in het bos onder de bomen, voor bezoekers begint de kofferbakverkoop om 09.00 uur tot 14.00 uur
Deelnemers van de kofferbakverkoop worden tussen 7.30 en 8.00 op het terrein gelaten.

Let op, er zijn geen eigen plaatsen meer, volg de aanwijzingen op van diegene die u van onze organisatie op uw plek zet (man of vrouw met een geel hesje), we sluiten dit jaar gewoon met de auto’s aan.  Zo kunnen we het terrein beter neerzetten en benutten.

Klik hier om uw plaats te reserveren.

alle foto's I-pad 2014-2015 089alle foto's I-pad 2014-2015 093alle foto's I-pad 2014-2015 090

Let op!
Het verkopen van etenswaren, drank, auto’s, motoren en bedrijfsmatige handel is niet toegestaan.
Deelnemers hebben kennisgenomen van het Kofferbakverkoopreglement.

Tevens rijdt het (stoom) treintje waar de kinderen tegen betaling mee kunnen rijden en vanaf 12.00 uur kunt u paling, zalm of forel kopen, zo vers uit de ton.

Toegang publiek en parkeren = GRATIS.

Tarieven* 2018, kofferbakverkoop
Soort voertuig Prijs
Auto, alleen de kofferbak gevuld €10,00
Auto, zowel kofferbak als ingeklapte achterbank of spullen op achterbank €15,00
Break/Caddy/SUV/Minibus €15,00
Bestelbus €20,00
Auto met enkelassige aanhanger €20,00
Auto met dubbelassige aanhanger €25,00
Alleen enkelassige aanhanger €15,00
Alleen dubbelassige aanhanger €20,00

Betaling moet vooraf opening van de kofferbakverkoop voldaan zijn, er staat iemand van de organisatie aan de poort, is deze er niet dan wacht u bij het begin u rijdt niet zelf het terrein op, voordat u een plaats toegewezen krijgt. Wanneer u alleen een aanhanger heeft , gaat de auto op aangewezen parkeerplaats.

Kofferbakverkoopregelement:

 • Het verkopen van wapens, drugs, etenswaren, drank, auto’s, motoren en bedrijfsmatige handel is niet toegestaan.
 • De deelnemer van de Kofferbakverkoop dient zich op verzoek van de organisatie (Recreatieboerderij van Langeraad) te legitimeren door middel van een geldig paspoort of geldig rijbewijs.
 • De organisatie (Recreatieboerderijk van Langeraad) is niet aansprakelijk voor schade, hoe dan ook onstaan, aan goederen en/of personen die meedoen als deelnemer aan de Kofferbakverkoop. Dit geldt voor de plaats van de Kofferbakverkoop, het terrein en daarbuiten. Brand, diefstal, water- of stormschade daaronder inbegrepen.
  Schade die door toedoen of nalaten van de deelnemer van de Kofferbakverkoop worden aangebracht zullen op hen worden verhaald.
 • Vanaf 8.00 uur kunt u op ons terrein terecht om uw plaats te betreden.
 • Om 9.00 uur begint de aanvang van de verkoop.
 • De Kofferbakverkoop eindigt om 14.00 uur.
 • Inpakken en het verlaten van het terrein voor deze tijd is niet toegestaan.
 • Het bij brengen en/of nabrengen van goederen is niet toegestaan.
 • Prijzen volgens voorgaande prijslijst.
 • Aanmeldingen kunnen alleen vooraf worden gedaan.
 • Aanmeldingen moeten vooraf met bijgaand reserverings formulier via de website of per e-mail worden gedaan. Wij willen uw naam, adres, woonplaats, telefoonnr en e-mailadres. U kunt nog reserveren voor 15.00 uur donderdag voor kofferbakverkoop opgeven, Na 15.00 uur krijgt u geen bevestigingsmail meer terug. U kunt dan altijd nog wel komen zonder reservering, alleen u moet dan wachten tot de gereserveerden staan en Vol is Vol.Na 09.00 uur , begin kofferbakverkoop komt u het terrein niet meer op, dan bent u de volgende keer weer welkom.

* Fouten en prijswijzigingen voorbehouden