HELAAS GAAN DE KOFFERBAKVERKOOPDAGEN tot nadere orde niet door i.v.m geen vergunning verlening gemeente Schouwen-Duiveland i.v.m Corona regels van het Rijk.

Hopelijk is er snel duidelijkheid waar we allemaal aan moeten voldoen dat we het seizoen toch nog kunnen starten

Naast de vrijdagen in juli  en augustus 2020
aanvang voor bezoekers van 09.00 uur  tot 14.00 uur  is er één  extra koferbakverkoopdag waar u zich voor in kan schrijven, let op deze is op zaterdag:
De extra dag  is zaterdag  13 juni 2020 met Fronleichnahm Gaat helaas niet door, i.v.m Coronavirus

De  vrijdagen  in juli en augustus 2020. Gaan voorlopig  helaas niet door, i.v.m Coronavirus
Er moeten na de toespraak van Minister President Rutte vorige week regels worden gemaakt vanuit den Haag die onze gemeente moet opvolgen. De Veiligheidsregio Zeeland moet op deze regels de noodverordening aanpassen waarna wij ongeveer half juli een nieuwe vergunning moeten aanvragen, als die binnen  bij de gemeente is moeten Gemeente Schouwen-Duiveland , Veiligheidsregio Zeeland, politie en brandweer hier naar kijken en goed keuren , dan hebben we pas half augustus , eind augustus de mogelijkheid voor de eerste kofferbakverkoop, mits alle regels zijn uit te voeren…….
Vrijdag 3, 10, 17, & 24 & 31 juli en 7, 14, 21  &  28 augustus. Gaan helaas niet door, hopelijk weten we snel een start datum dat we wel kunnen gaan organiseren.

Dit evenement vindt plaats op het terrein van Recreatieboerderij Van Langeraad in het bos onder de bomen, voor bezoekers begint de kofferbakverkoop om 09.00 uur tot 14.00 uur
Deelnemers van de kofferbakverkoop worden tussen 7.30 en 8.00 op het terrein gelaten.

Let op, er zijn geen eigen plaatsen meer, volg de aanwijzingen op van diegene die u van onze organisatie op uw plek zet (man of vrouw met een geel hesje), we sluiten dit jaar gewoon met de auto’s aan.  Zo kunnen we het terrein beter neerzetten en benutten.

alle foto's I-pad 2014-2015 089alle foto's I-pad 2014-2015 093alle foto's I-pad 2014-2015 090

Let op!
Het verkopen van etenswaren, drank, auto’s, motoren en bedrijfsmatige handel is niet toegestaan.
Deelnemers hebben kennisgenomen van het Kofferbakverkoopreglement.

Tevens rijdt het (stoom) treintje waar de kinderen tegen betaling mee kunnen rijden en vanaf 12.00 uur kunt u paling, zalm of forel kopen, zo vers uit de ton.

Toegang publiek en parkeren = GRATIS.

Tarieven* 2018, kofferbakverkoop
Soort voertuig Prijs
Auto, alleen de kofferbak gevuld €10,00
Auto, zowel kofferbak als ingeklapte achterbank of spullen op achterbank €15,00
Break/Caddy/SUV/Minibus €15,00
Bestelbus €20,00
Auto met enkelassige aanhanger €20,00
Auto met dubbelassige aanhanger €25,00
Alleen enkelassige aanhanger €15,00
Alleen dubbelassige aanhanger €20,00

Betaling moet vooraf opening van de kofferbakverkoop voldaan zijn, er staat iemand van de organisatie aan de poort, is deze er niet dan wacht u bij het begin u rijdt niet zelf het terrein op, voordat u een plaats toegewezen krijgt. Wanneer u alleen een aanhanger heeft , gaat de auto op aangewezen parkeerplaats.

Kofferbakverkoopregelement:

 • Het verkopen van wapens, drugs, etenswaren, drank, auto’s, motoren en bedrijfsmatige handel is niet toegestaan.
 • De deelnemer van de Kofferbakverkoop dient zich op verzoek van de organisatie (Recreatieboerderij van Langeraad) te legitimeren door middel van een geldig paspoort of geldig rijbewijs.
 • De organisatie (Recreatieboerderijk van Langeraad) is niet aansprakelijk voor schade, hoe dan ook onstaan, aan goederen en/of personen die meedoen als deelnemer aan de Kofferbakverkoop. Dit geldt voor de plaats van de Kofferbakverkoop, het terrein en daarbuiten. Brand, diefstal, water- of stormschade daaronder inbegrepen.
  Schade die door toedoen of nalaten van de deelnemer van de Kofferbakverkoop worden aangebracht zullen op hen worden verhaald.
 • Vanaf 8.00 uur kunt u op ons terrein terecht om uw plaats te betreden.
 • Om 9.00 uur begint de aanvang van de verkoop.
 • De Kofferbakverkoop eindigt om 14.00 uur.
 • Inpakken en het verlaten van het terrein voor deze tijd is niet toegestaan.
 • Het bij brengen en/of nabrengen van goederen is niet toegestaan.
 • Prijzen volgens voorgaande prijslijst.
 • Aanmeldingen kunnen alleen vooraf worden gedaan.
 • Aanmeldingen moeten vooraf met bijgaand reserverings formulier via de website of per e-mail worden gedaan. Wij willen uw naam, adres, woonplaats, telefoonnr en e-mailadres. U kunt nog reserveren voor 15.00 uur donderdag voor kofferbakverkoop opgeven, Na 15.00 uur krijgt u geen bevestigingsmail meer terug. U kunt dan altijd nog wel komen zonder reservering, alleen u moet dan wachten tot de gereserveerden staan en Vol is Vol.Na 09.00 uur , begin kofferbakverkoop komt u het terrein niet meer op, dan bent u de volgende keer weer welkom.

* Fouten en prijswijzigingen voorbehouden