Juli & Augustus elke Zaterdag vanaf
09.00 uur t/m 14.00 uur
Ook de kofferbakverkoopdag van 29 juli begint om 09.00 uur deze dag is wel langer t/m 16.00 uur i.s.m Open Zeeuws Palingrookkampioenschap 2023 , Grote (stoom)Treindag,
Modelbouw en
kofferbakverkoop
&
markt in het bos

                   De datums van de regulier Kofferbakverkopen zijn Zaterdag 06 & 13 & 20 & 27 Juli en Zaterdag 3 & 10 & 17 & 24 & 31 Augustus: Deze beginnen allemaal om 09.00 uur t/m 14.00 uur

Dan hebben samen met grote dag nog kofferbakverkoop op 27 juli 2024 deze is samen met het Open Zeeuws Palingrookkampioenschappen 2024, Grote (stoom)Treindag, Modelbouwdag en markt in het bos.
Deze dag is voor de 27ste keer,  LET OP begint om 09.00 uur tot 16.00 uur.

Reserveer hier een plaats voor Kofferbakverkoop 2024

Wanneer u een plaats heeft gereserveerd, kunt u deze niet meer afzeggen, als u toch niet komt om welke redenen ook wordt er minimaal  17,- euro (of het bedrag met welk vervoermiddel u komt)in rekening naar u gebracht.
Ook als u voor uw inziens een geldige redenen heeft om af te zeggen.
gereserveerd = gereserveerd
Voordat u reserveert, denk goed na, of u kan, en reserveer dan pas.
U verwacht dat wij plaats voor u hebben, en wij verwachten dat u komt omdat u gereserveerd heeft.

Dit evenement vindt plaats op het terrein van Recreatieboerderij Van Langeraad in het bos onder de bomen, voor bezoekers begint de kofferbakverkoop om 09.00 uur tot 14.00 uur
Deelnemers van de kofferbakverkoop worden vanaf  8.00 op het terrein gelaten.
Eerder komen heeft geen nut, er zijn geen eigen plaatsen meer, we sluiten gewoon in de rij aan volgens binnenkomst en volg de aanwijzingen van diegene die daar bevoegd voor is.

Nogmaals: Let op, er zijn geen eigen plaatsen meer, volg de aanwijzingen op van diegene die u van onze organisatie op uw plek zet (man of vrouw met een geel hesje), we sluiten dit jaar gewoon met de auto’s aan.  Kunnen we het terrein beter neerzetten en benutten zodat iedereen die zich opgeeft mee kan doen en dat we niemand hoeven teleur te stellen.

alle foto's I-pad 2014-2015 089alle foto's I-pad 2014-2015 093alle foto's I-pad 2014-2015 090

Let op!
Het verkopen van etenswaren, drank, auto’s, motoren en bedrijfsmatige handel is niet toegestaan.
Deelnemers hebben kennisgenomen van het Kofferbakverkoopreglement.

Tevens rijdt het (stoom) treintje waar de kinderen tegen betaling mee kunnen rijden en vanaf 12.00 uur kunt u paling, zalm of forel kopen, zo vers uit de ton.

Toegang publiek en parkeren reguliere kofferbakverkoop = GRATIS.
Het entree voor bezoekers is gratis.

Tarieven* 2024, kofferbakverkoop
Soort voertuig Prijs
Auto, alleen de kofferbak gevuld €17,00
Auto, zowel kofferbak als ingeklapte achterbank of spullen op achterbank €22,00
Break/Caddy/SUV/Minibus €22,00
Bestelbus €27,00
Auto met enkelassige aanhanger €27,00
Auto met dubbelassige aanhanger €32,00
Alleen enkelassige aanhanger €22,00
Alleen dubbelassige aanhanger €27,00
Voor een super grote auto en of groter aanhangers dan een dubbelassige aanhanger wordt extra bedrag gerekend €12,00

Betaling moet vooraf opening van de kofferbakverkoop voldaan zijn, er staat iemand van de organisatie aan de poort, is deze er niet dan wacht u bij het begin u rijdt niet zelf het terrein op, voordat u een plaats toegewezen krijgt. Wanneer u alleen een aanhanger heeft , gaat de auto op aangewezen parkeerplaats.

Kofferbakverkoopregelement:

 • Het verkopen van wapens, drugs, etenswaren, drank, auto’s, motoren en bedrijfsmatige handel is niet toegestaan.
 • Lege dozen, lege tassen, andere rommel of afval nemen deelnemers weer mee terug naar huis, er is geen plaats om dit weg te gooien. Wanneer u afval laat staan of in de campingafvalbakken stopt wordt u van verdere deelname uitgesloten
 • De deelnemer van de Kofferbakverkoop dient zich op verzoek van de organisatie (Recreatieboerderij van Langeraad) te legitimeren door middel van een geldig paspoort of geldig rijbewijs.
 • De organisatie (Recreatieboerderij van Langeraad) is niet aansprakelijk voor schade, hoe dan ook ontstaan, aan goederen en/of personen die meedoen als deelnemer aan de Kofferbakverkoop. Dit geldt voor de plaats van de Kofferbakverkoop, het terrein en daarbuiten. Brand, diefstal, water- of stormschade daaronder inbegrepen.
  Schade die door toedoen of nalaten van de deelnemer van de Kofferbakverkoop worden aangebracht zullen op hen worden verhaald.
 • Vanaf 8.00 uur kunt u op ons terrein terecht om uw plaats te betreden.
 • Om 9.00 uur begint de aanvang van de verkoop.
 • De Kofferbakverkoop eindigt om 14.00 uur.
 • Inpakken en het verlaten van het terrein voor deze tijd is niet toegestaan. Doet u dit wel krijgt u een waarschuwing, eerst volgende keer dat u dit weer doet wordt u van verdere deelname uitgesloten.
 • Het bij brengen en/of nabrengen van goederen is niet toegestaan.
 • Prijzen volgens voorgaande prijslijst.
 • Aanmeldingen kunnen alleen vooraf worden gedaan, via ons mailadres info@recreatievanlangeraad.nl of aanmeldingsformulier op site.
 • Aanmeldingen moeten vooraf  per e-mail worden gedaan. Wij willen uw naam, adres, woonplaats, telefoonnr en e-mailadres. U kunt nog reserveren voor 15.00 uur donderdag voor kofferbakverkoop opgeven, Er is beperkt aantal plaatsen beschikbaar, Vol is Vol.
 • Na 09.00 uur , begin kofferbakverkoop komt u het terrein niet meer op, dan bent u de volgende keer weer welkom.

* Fouten en prijswijzigingen voorbehouden