Elke zaterdag in augustus hebben we nog kofferbakverkoop op onze Recreatieboerderij van Langeraad in het bos onder de bomen.

U kunt er zelf nog aan mee doen als u wilt, geef u op via onze site www.recreatievanlangeraad.nl ga naar kofferbakverkoop daar staat precies hoe alles werkt en kunt u zich opgeven om mee te doen.

Als bezoeker bent u van harte welkom, er zijn tussen de 50 en 100 kofferbakkers elke week die alle spullen die ze mee hebben genomen een tweede kans willen geven en aan u willen verkopen.
Entree voor bezoekers is gratis en parkeren is gratis.

Naast de kofferbakverkoop is Stoomgroep Kerkwerve actief met hun miniatuur (stoom)treinen waar zowel groot als klein mee kunnen rijden tegen een kleine vergoeding.

Het modelmuseum is ook elke zaterdag geopend en waar alles op modelbouw wel is te zien: van poppenkramen tot vliegtuigen, van lego tot boten, van papieren modellen tot treintjes enz. enz Je kan het zo gek niet opnoemen, wanneer het iets met modelbouw te maken heeft staat het hier in het modelbouwmuseum ” de Gouden Handjes” in Kerkwerve. U kijkt uw ogen uit, zoveel leuke dingen staan er.

Verder is de oude boerenschuur ditmaal omgetoverd in permanente “SCHUURVERKOOP” , daar kunt u ook nog even rondneuzen of hier wat leuks voor u bij zit, ga gerust even kijken.

Op het terrein is een leuk bosterras gemaakt waar u heerlijk een bakje koffie met appelgebak of Zeeuwse bolus kan nemen Of een overheerlijk broodje paling of zalm, of u neemt gerookte paling of zalm of forel mee voor thuis, deze tenminste één van deze wordt elke zaterdag ter plaatse gerookt en kunt u heerlijk vers uit de rookton meenemen.

U bent welkom er zijn nog