Wie wordt Zeeuws  kampioen forelvissen 2021 bij Recreatieboerderij Van Langeraad?

Het Zeeuws Kampioenschap 2021 gaat dit jaar anders, is een “battle” een event over “twee weekenden” en “1 zaterdag”.

Het eerste weekend met Pasen. (gaat helaas niet door i.v.m Covid-19 virus)

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Helaas gaat deze eerste wedstrijd niet door i.v.m. Covid-19 virus. Dit keer een tweedaags forelviswedstrijd event Zaterdag 3 April en zondag 4 april 2021 De uitslag van deze wedstijd telt mee voor Zeeuws Kampioenschap over deze 3 wedstrijden, de nummer 1 is Schouws Kampioen 2021 en heeft een ticket verdiend voor het NK forel vissen in Oktober 2021 wordt gelijk op zondag bekend.

Helaas gaat tweede wedstrijd ook niet door i.v.m. Covid -19 regels De tweede forelviswedstrijd is zaterdag 8 mei, deze wedstrijd is over 1 dag, de winnaar krijgt de Recreatieboerderij Van Langeraad forelvisbokaal 2021 uitgereikt, deze wedstrijd telt ook mee met het Zeeuws Kampioenschap 2021, nummer 1 van deze dag is gelijk geplaatst voor het NK 2021 in Oktober.

De derde forelwedstijd is wederom een event van een weekend, weekend in September, de wedstrijd op zich gaat om de “Recreatieboerderij forelvisbokaal 2021” op zaterdag 11 September en zondag 12 september 2021.

De winnaar van deze wedstrijd heeft zich gelijk geplaats voor het NK in Oktober 2021.

Daarnaast wordt het Zeeuws Kampioenschap 2021 bekend over drie wedstrijden, fantastische prestatie, wie heeft er over drie wedstrijden het beste forel gevist, en ontvangt De Zeeuwse wisseltrofee van 2021.

De winnaar is niet alleen Zeeuws Kampioen 2021 mag ook natuurlijk mee naar NK forel vissen, tevens de nummer 2 van het Zeeuws Kampioenschap heeft een ticket verdiend, wanneer nummers 1 & 2 van het Zeeuws Kampioenschap ook al ronde winnaar is , dus al een ticket heeft gaat de nummer 3 ook mee, enz, enz.

Per wedstijd zijn er natuurlijk ronde bekers, voor de eerste 10 plaatsen een leuke prijs zoals u van ons gewend bent op de prijzentafel waar u zelf uit kunt kiezen.

Na de 10de plaats krijgt iedereen toch een prijs, een potje powerbite om voor de volgde wedstijd te oefenen (:

De tijden van alle wedstrijddagen: op alle dagen zowel zater-en zondagen zijn van 09.00 uur t/m 16.00 uur. We beginnen zaterdag met loting om 08.00 uur en uitleg  van regelement. Alles is anders en we zullen ons moeten houden aan de RIVM richtlijnen, die naast het gewone regelement zullen gelden.

We ruilen op de dag natuurlijk een paar keer van plaats, zodat iedereen overal een keer komt te zitten, wat nieuw is , we gaan tussendoor niet inpakken en al verplaatsen , dit doen we pas op het signaal en iedereen draait met de klok mee, zodat dit op een veilige manier gebeurd.

De ruimten tussen de forelvissers onderling zal minimaal 3 meter zijn.Tussen de vakken waar gevist wordt.

De kosten van deze Marathon weekenden forelviswedstrijd is 100,- euro p.p. per weekend Daarvoor krijgt u twee dagen forel vissen, zaterdagavond een BBQ pakket compleet (verschillende stukken vlees, salades, stokbrood, saus en bestek) Consumpties zijn voor eigen rekening.

De BBQ wordt in ons Bos/tuinterras ’t Ofje gehouden. Waar genoeg ruimte is om dit veilig te kunnen doen.

Verder wordt naast de gebruikelijke forel die met de wedstrijden worden ingezet , extra forel in gezet, dit zal 100 kg  forel op twee dagen zijn verdeelt op de dag.

De zaterdag wedstijd, van 8 mei zijn de kosten voor de wedstrijd 30,- euro

aanmelding kan alleen per aanmeldingsformulier of per e-mail: info@recreatievanlangeraad.nl Wij willen van u weten: Naam, adres, woonplaats en uw telefoonnummer Dit voor de de registratie
Als u zich geregistreerd hebt , krijgt u bericht van ons terug,  In dit bericht wordt u gevraagd via de bank te betalen uw aangegeven forelviswedstrijden, scheelt een handeling. U kunt alleen mee doen als u geregistreerd bent en van tevoren betaald heeft. Klik hier voor het aanmeldformulier.

De wedstrijd gaat door  wanneer er minimaal 20 personen meedoen, er kunnen maximaal 40 personen meedoen. Opgeven kan tot twee weken voor Pasen alleen per aanmeldingsformulier of per mail: info@recreatievanlangeraad.nl

We zien graag uw aanmelding tegemoet

We gaan er vanuit dat we dit jaar gelijksoortige foto’s kunnen maken, zou geweldig zijn, jij doet toch ook mee

             

Beet.......Forel vissen-1

               Even voor de geschiedenisboeken: We zijn in 2018/2019 Nederlands Kampioen geworden individueel Marcel Cauberg als Team “Recreatieboerderij van Langeraad” bestaande uit Marcel Cauberg, Leen Vogel, Piet Oosterwijk, Kees Oosterwijk en Mario Leuken, een mooie herinnering.   forellenvisvijver panorama foto forellenviswedstrijd 19 april 2014 Reglement 2021 forellenviswedstrijden Recreatieboerderij van Langeraad wordt zaterdags om 08.00 uur uitgedeeld en besproken, vooral zullen de Covid-19 richtlijnen wat van toepassing is op ons goed worden doorgenomen. Deelname geschiedt op eigen risico.